Trenuri blocate din cauza unui TIR rămas pe şine

| 16 ian, 2014

Circulaţia trenurilor pe magistrala 300 de cale ferată, în localitatea Valea Lungă din judeţul Alba, circulaţia este întreruptă, pe sensul de deplasare Blaj (judeţul Alba) – Copşa Mică (judeţul Sibiu), din cauza unui ansamblu de vehicule format dintr-un autotractor şi-o semiremorcă, înmatriculat în Republica Ungaria, care a rămas blocat pe şine.

Din primele informaţii reiese imobilizarea ansamblului de vehicule este determinată de apariţia unei defecţiuni tehnice, potrivit romanialibera.ro.

Circulaţia rutieră în zonă nu este afectată, iar la faţa locului acţionează poliţişti, împreună cu alte forţe, pentru înlăturarea ansamblului de vehicule de pe calea ferată.

În afara evenimentului din judeţul Alba care afectează traficul feroviar, secţiile regionale de poliţie transporturi nu au semnalat probleme referitoare la circulaţia pe infrastructura feroviar şi nici aeroporturi sau porturi maritime ori fluviale închise.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ