Tribunalul a amânat pentru 22 ianuarie pronunțarea privind eliberarea condiţionată a lui Ioan Becali

| 15 ian, 17:01

Magistrații Tribunalului Constanța au amânat pentru 22 ianuarie pronunțarea în privința eliberării condiționate din penitenciar a lui Ioan Becali, condamnat în dosarul transferurilor în fotbal, a declarat, pentru Agerpres, purtătorul de cuvânt al instituției, Lucian Lică.

Tribunalul a amânat pentru 22 ianuarie pronunțarea privind eliberarea condiţionată a lui Ioan Becali Decizia judecătorilor va fi una definitivă.

Hotărârea de amânare a pronunțării a fost luată după ce, vineri, instanța a judecat contestația procurorilor DNA împotriva deciziei Judecătoriei Medgidia de eliberare condiționată a lui Ioan Becali.

Contestația procurorilor anticorupție a fost formulată după ce, la sfârșitul anului trecut, judecătorii de la Medgidia au admis propunerea de eliberare condiționată făcută de comisia de individualizare a regimului de executare a pedepselor privative de libertate din cadrul Penitenciarului Poarta Albă.

Pe 12 noiembrie, magistrații Judecătoriei Medgidia au dispus eliberarea condiționată a lui Ioan Becali, care execută o pedeapsă de 6 ani și 4 luni de închisoare la Penitenciarul Poarta Albă.

Instanța a admis în noiembrie propunerea de eliberare condiționată a lui Ioan Becali, propunere formulată de comisia de individualizare a regimului de executare a pedepselor privative de libertate din cadrul penitenciarului din județul Constanța, după ce, pe 29 octombrie, Judecătoria Medgidia a dispus eliberarea condiționată în urma admiterii cererii formulată în acest sens de către condamnat.

Decizia judecătorilor a fost contestată de procurori. Ioan Becali a fost condamnat în dosarul transferurilor, în martie anul trecut, alături de alți reprezentanți ai fotbalului românesc.

Luna trecută, pe numele lui Ioan Becali a fost emis un mandat de arestare preventivă după ce DNA l-a acuzat că ar fi mituit-o, împreună cu Victor Becali și Cristian Borcea, pe judecătoarea Geanina Terceanu, de la Tribunalul București.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ