Tribunalul București: Mihaela Udrea, director în Ministerul Sănătății, arestată preventiv

| 28 aug, 20:39

Șefa Direcției Politica Medicamentului și a Dispozitivelor Medicale din cadrul Ministerului Sănătății, Mihaela Udrea, a fost arestată preventiv pentru 30 de zile în urma deciziei de vineri a Tribunalului București.

Instanța a admis propunerea procurorilor DNA de arestare preventivă a Mihaelei Udrea, însă decizia poate fi atacată.

Ea a fost reținută vineri dimineața de procurorii DNA după ce a fost prinsă în flagrant cu mită. Mihaela Udrea este acuzată de șase infracțiuni de luare de mită, dintre care două în formă continuată.

Conform DNA, în perioada aprilie — august 2015, Mihaela Udrea a primit în biroul său de la Ministerul Sănătății bani și produse cosmetice de la șase persoane, pentru avizarea unor puncte de lucru farmaceutice.

În același context, procurorii anticorupție au prins-o joi în flagrant, având asupra ei suma de 2.000 lei. Cu ocazia percheziției, în biroul inculpatei au fost găsite mai multe plicuri ce conțineau aproximativ 4.000 lei, dar și produse cosmetice.

În cauză, procurorii au beneficiat de sprijin de specialitate din partea Serviciului Român de Informații.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ