TRIBUNALUL BUCUREŞTI judecă cererea prin care greva de la Romatsa e considerată ILEGALĂ

| 27 aug, 13:55

Tribunalul Bucureşti judecă, joi, cererea formulată de Regia Autonomă Administraţia Română a Serviciilor de Trafic Aerian ROMATSA de constatare a nelegalităţii grevei angajaţilor, potrivit Agerpres.

Potrivit portalului instanţei de judecată, acţiunea de constatarea nelegalităţii grevei a fost înregistrată în 25 august de către Regia ROMATSA împotriva Sindicatul Serviciilor de Trafic Aerian din România (ATSR).

Acţiunea se judecă joi, ora 13,00, de către Secţia a-VIII-a Conflicte de Muncă şi Asigurări Sociale.

Sindicaliştii de la ROMATSA au anunţat luni că vor declanşa grevă generală pe 1 septembrie dacă autorităţile nu vor rezolva până atunci problemele cu care se confruntă salariaţii.

Pe 19 august, Ion Aurel Stanciu, atunci director general al ROMATSA, numit recent secretar de stat în Ministerul Transporturilor, aprecia că protestele sindicaliştilor şi ameninţările privind declanşarea grevei generale nu sunt întemeiate, în condiţiile în care 12 dintre cele 14 revendicări au fost soluţionate, iar conducerea regiei este în continuare deschisă negocierilor.

Pe 15 iulie 2015, controlorii de trafic au intrat în grevă de avertisment timp de două ore, aceasta afectând 17 zboruri.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ