Directorul ROMATSA şi sindicaliştii cu care a fost în conflict, la audieri

| 25 aug, 12:27

O parte din liderii de sindicat ROMATSA şi directorul instituţiei sunt aşteptaţi, astăzi, în faţa poliţiştilor pentru a da declaraţii. Managerul ROMATSA, Aurel Stanciu, a depus o plângere penală după ce ar fi fost agresat de unul din liderii de sindicat.

Poliţiştii îi vor audia pe managerul ROMATSA şi pe liderii de sindicat care au fost prezenţi în momentul în care a avut loc conflictul.

Citeşte şi:  GREVĂ GENERALĂ la Romatsa, trafic aerian BLOCAT

La sfârşitul săptămânii trecute, un şef de sindicat a vrut să citească planul de management al companiei, pe care angajaţii îl contestă, şi a luat hârtiile din mâna directorului. În acel moment, Aurel Stanciu s-a îmbrâncit cu unul dintre sindicalişti. Directorul ROMATSA spune că incidentul a fost provocat de sindicalist, dar a fost contrazis de reprezentanţii angajaţilor, scrie Digi24.

Managerul a făcut însă o plângere la Poliţie şi a declarat că a fost agresat de către liderii de sindicat.

Conflictul dintre sindicalişti şi director este vechi de câteva luni, iar acum controlorii de trafic ameninţă cu greva generală pe termen nelimitat, prima din istoria transporturilor din România.  

Tag-uri: ROMATSA
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ