Read Arafat, despre planorul prăbușit: Cu cât se prelungește durata de căutare, șansele de supraviețuire sunt mai mici

| 07 aug, 21:53

Secretarul de stat MAI, Raed Arafat, a declarat vineri seară, referitor la planorul dispărut de mai bine de 24 de ore, că șansele de supraviețuire sunt tot mai mici, cu cât se prelungește durata de căutare.

”Căutările au continuat, concentrate în zona Brașovului, dar și în zona Dâmbovița, Argeș și Prahova. De acum vor fi sistate până mâine dimineață când vor începe la prima oră și vor și suplimentate. Astăzi au participat peste 500 de persoane. Trei misiuni de căutare continuă, se mai făcea un briefing, decolau în zonă după briefing. Acum se face un briefing final pentru ce s-a întâmplat azi și planul pentru mâine.

Citește și:  Ce spune MAI despre pilotul planorului dispărut în Brașov

Astăzi au venit mai multe informații, unele neconfirmate, unele care bineînțeles necesită în totalitate să le verifici. O doamnă  a anunțat că a văzut un corp neînsuflețit cu o parașută, au fost trimise echipe acolo. Nu s-a confirmat acest anunț. Operațiunile din punctul nostru de vedere au continuat până acum când s-a dat dispoziția să se întoarcă fiind noapte, în niciun moment nu s-a dat o dispoziție să se întoarcă.

Există din ce știu, dar nu sunt expert în domeniu, o stație de comunicare radio. Acum dacă există alte mijloace nu știu dacă sunt obligatorii să existe. Acum la sol această stație radio nu are nicio utilitate din punctul nostru de vedere”, a declarat Red Arafat La b1TV.


”Riscul hipotermiei este mai scăzut, depinde de leziunile pe care le-a suferit, putem să găsim un corp neînsuflețit sau un rănit. Ne ajută ca riscul hipotermiei este scăzut. Cu cât se prelungește timpul, șansele scad semnificativ. Mâine suplimentăm personalul”, a mai spus acesta despre șansele de supraviețuire ale pilotului dacă s-ar afla într-o zonă împădurită.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

2 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
13 aug, 11:01
Kallus Joiannis
Frecţie la Guvernul de Lemn
Inutil să le dai sfaturi, când sunt atâţia proşti care se calcă pe bătături unii pe alţii ca să iasă mai în faţă cu prostia lor. Au mai trecut de atunci 5 (cinci!) zile şi nimic!! O să-i găsescă scheletul la primăvară şi o să-l propună "sfinte moaşte" pentru Catedrala Neamului Prost.
08 aug, 08:29
TUDOR POPESCU enrgie
PUNCT DE VEDERE
PLANORUL ESTE NEDETECTABIL RADAR NEAVAND COMPONENTE METALICE SERIOASE. NU ARETRANSPONDER CUM ZICE ALA DE LA ROMATSA CARE NU SE PRICEPE CA E NOU. DECI SISTEMUL COSPASSARSAT E INACTIV SPRE MIRAREA CELOR DE LA ROMATSA DAR ORDIN DE ZBOR PLANORUL TREBUIE SA AIBE CA NU POATE ZBURA ORICUM PE TRASELE CURSELOR CIVILE SI MAIALES IN ZONA CORIDORULUI AERIAN MILITAR : BAZA COGALNICEANU - BAZA LUNA 76 CAMPIA TURZII ... MAI EXISTA SI CAAT - APARAREA TERITORIULUI CARE TREBUIE SA FIE INFORMATA CA ZBOARA CINEVA PE ACOLO ... MAI E POSIBIL SA FI PRINS ASA NUMITA "UNDA LUNGA DE BRASOV" CARE RIDICA LA PESTE 5000 METRI SI SA SE FI AVENTURT RUTINATUL CRACIUN CA EL E "MAI DESTEPT CA ALTII"SI REZISTA FARA MASCA DE OXIGEN LA 5000 SI ... A RAMS FARA OXIGEN
ATENTIE !!! SAR - ROMATSA LANSEZA LA ORA 21.40 IAR LA 22 INTRA CENTRUL MIN TRANSPORTURI .... ASA PREVEDE CONVENTIA DE LA CICAGO SAU 741 IN TRADUCERE ROMANEASCA ... VERIFICATI ACEST MOD DE LUCRU IN ...CAZUL IOVAN .. CA SA CONSTATI EXACT CINE E VINVATUL MORTII FETEI ALEIA
DACA SI ATMNCI MIN TRANSPORTURILOR ACTIONA CA ACUM ISU NU SE CALCAU IN PICIOARE BESMETIC . ACOLO EXISTA si TRANSPONDER

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ