Fiul planoristului DISPĂRUT, mesaj CUTREMURĂTOR: "A iubit enorm munții și trebuie să-i CONVINGEM să ni-l dea înapoi"

| 12 aug, 14:41

Fiul lui Mircea Crăciun, planoristul dispărut în urmă cu 6 zile, a postat un mesaj emoționant pe facebook prin care susţine că nu şi-a pierdut speranţa şi că va continua eforturile de căutare cu orice mijloace.

Între timp, un alt apropiat al familiei dă vina pe autorităţi şi spune că acestea nu au căutat unde trebuie. 

Sute de oameni participă în continuare la operaţiunile de căutare ale pilotului Mircea Crăciun, dispărut joia trecută în munţi. 

Chiar dacă şansele ca planoristul să mai fie găsit în viaţa sunt minime, familia acestuia nu îşi pierde speranţa.

Fiul lui Mircea Crăciun a luat şi el parte la căutări şi spune că va face orice pentru a-şi găsi tatăl.

Citeste si: Ipoteza ROMATSA: De ce planorul dispărut este imposibil de găsit

”Chiar dacă timpul este cumva împotriva noastră, noi vom continua căutările cu orice mijloace şi oricâte sacrificii. Tatăl nostru a iubit enorm munţii peste care a zburat şi care l-au ajutat să-şi ţină aripile sus. Pe aceiaşi munţi trebuie să-i convingem acum să ni-l dea înapoi. Mircea Crăciun, omul-păsare, trebuie să se întoarcă la familia şi la prietenii lui. Natura ne-a arătat încă o dată că este mai puternică decât oricine. Însă, tot ea ne va arăta drumul către tatăl nostru”, este mesajul postat de fiul lui Mircea Crăciun.

Un alt apropiat al familiei pilotului arată însă cu degetul către autorităţi. Potrivit jurnaliştilor de la Libertatea, echipele de salvare ar fi trebuit să caute şi în lacurile din munţi cum ar fi Săcele, Bolboci, Dumbrăviţa. 

Mircea Crăciun a dispărut joi după ce a decolat de pe aeroportul din Ghimbav. Autorităţile îl caută de atunci în 6 judeţe, fără niciun rezultat însă.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ