Clarvăzătoarea care i-a presimțit moartea lui Adrian Iovan susţine că știe unde este pilotul dispărut cu planorul

| 11 aug, 17:27

Raed Arafat anunța marți că pilotul dispărut săptămâna trecută cu planorul este căutat pe cale terestră de circa 1.200 de cadre în câteva județe - Bacău, Covasna, Harghita, Argeș, Prahova, Brașov, Buzău.

În schimb, clarvăzătoarea care a presimțit moartea lui Adrian Iovan a declarat pentru spynews.ro  că știe unde se află pilotul Mihai Crăciun.

"Astăzi după amiază, în timp ce mă odihneam puţin, mă gândeam la acest om care a dispărut de joi, cu tot cu al său planor. Şi chiar întrebam, aşa în gândul meu: .  În acest moment, dragilor, aud un glas mai îndepărtat, un glas în dreapta mea, care îmi spune doar două cuvinte: . După aceasta, glasul a dispărut ca un ecou. Îndrăznesc a spune că acest planor dispărut cu tot cu pilot, ar trebui căutat şi în Munţii Rodnei. Cine ştie? Dacă totuşi, a ajuns până deasupra Munţilor Rodnei? Iar de nu va fi găsit aici, sunt sigură că se vor găsi mulţi cârcotaşi, ca să arunce cu piatra!", a spus Maria Ghiorghiu.

Luni, secretarul de stat anunța că zona Postăvarului va fi verificată.

Pilotul dispărut se pregătea de un record mondial, dorind să atingă 1.000 de kilometri în zborul liber. Planorul folosit era închiriat de la o firmă din străinătate, iar Aeroclubul Brașov l-a ajutat să se înalțe.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ