Trucuri care te ajută să scapi de CANICULĂ

| 20 iul, 13:49

Eşti în vacanţă, acasă sau la birou,  iar temperaturile extrem de ridicate îţi dau mari batai de cap, în ciuda aerului condiţionat? Iată căteva TRUCURI care te ajută să treci mai uşor peste o zi toridă de vară:

Apa plată cu lămâie!

Şi cum apa plata cu lamaie nu merge fara gheata, iata o metodă originală de a realiza cuburi de gheaţă cu lamaie: adaugă felii de lămâie sau lime în cuburi de gheaţă mari, realizate în tava de brioşe.

Îngheţată delicioasă!

Cum poţi obţine cea mai bună îngheţată din lume? E foarte simplu! Păstrează recipientul într-o pungă de plastic. Vei avea astfel o îngheţată cremoasă şi nu una tare ca piatra, cum se intampla de obicei cu inghetata pastrata prea mult in congelator.

Pepene rece! Păstrează pepenele în frigider si apoi taie-l în cubulete pentru un plus de savoare.

Găteşte peştele pe felii de lămâie! Astfel, peştele nu se va mai lipi de grătar. Câteva felii de lămâie puse pe grătar vor da o aromă specială şi vor păstra întreg fileul de peste.

Vin rece, în câteva minute! Te-ai trezit cu musafiri… neprogramaţi? Iar în frigider nu ai nicio sticlă de vin? Nu încerca să-l răceşti cu gheaţă, dacă nu vrei să-l diluezi cu apă. Cel mai bine e să ai deja în congelator nişte boabe de struguri!

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ