Trupul neînsufleţit al lui Adrian Iovan va fi adus în Bucureşti şi depus în Cimitirul Bellu Catolic

| 22 ian, 2014

Trupul neînsufleţit al pilotului Adrian Iovan va fi adus miercuri în Capitală. Fiica sa din prima căsătorie este cea care se va ocupa de înmormântare. Irina, stabilită în Franţa, a venit în ţară cu primul avion, după aflarea veştii morţii pilotului.

Trupul neînsufleţit al pilotului Adrian Iovan va fi adus miercuri în Bucureşti şi va fi depus la capela Cimitirului Bellu Catolic. Adrian Iovan are o fiica de 30 de ani din prima căsătorie, iar aceasta se va ocupa de înmormântarea pilotului.

Pilotul Adrian Iovan şi-a pregătit mormântul încă de acum o lună. La finalul anului 2013, după ce şi-a îngropat tatăl, Adrian Iovan le-a cerut muncitorilor din Cimitirul Bellu Catolic să-i pregătească şi lui mormântul.

"Imediat dupa ce şi-a înmormântat tatăl, domnul Iovan mi-a cerut să-i aranjez şi lui mormântul, lângă cel al părinţilor. M-a rugat să-i pun o pală de elice, aşa cum se pune la aviatori şi să-i pun şi poza din tinereţe, dar şi numele, cu funcţia pe care a avut-o. Este foarte trist ce s-a întâmplat, şi-a presimţit moartea", a declarat unul dintre muncitorii din cimitir.

Citeşte şi: Adrian Iovan ar fi cerut amânarea zborului, după ce s-ar fi identificat probleme la inspecţia tehnică

În urma accidentului, au fost răniţi copilotul Răzvan Petrescu şi patru medici - Radu Zamfir de la Spitalul Fundeni, Valentin Calu de la Elias, Cătălin Pivniceru de la Spitalul "Sf. Maria" şi Sorin Ianceu de la Spitalul Municipal din Beiuş, judeţul Bihor.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ