"Tunarii" lui Voiculescu au ieşit din nou la atac

| 27 sep, 2013

A ataca furibund justiţia şi instituţiile statului pentru că instrumentează dosarul în care este acuzat Dan Voiculescu denotă o atitudine deplorabilă care va avea un impact direct asupra credibilităţii Antena 3, un post aflat şi aşa în cădere liberă. Iar ipocrizia pseudo-jurnaliştilor de la Antena 3 a fost dusă la extrem prin sesizarea UE cu privire la aşa zisele atacuri la adresa lor.

Ajuns acasă după o zi obositoare la birou, butonam telecomanda televizorului. La un moment dat, am ajuns pe Antena 1. Deci, nu vorbim despre aşa-zisul canal de ştiri al trustului Intact, ci despre postul generalist. La un moment dat, moderatoarea îşi întrerupe invitaţii din platou şi ne informează tacticos că urmează să urmărim un scurt filmuleţ.

“Producţia” rulează pe micile ecrane şi te cruceşti instant. Pe scurt, ideea filmului era că Dan Voiculescu munceşte chiar şi în timpul liber, că e un filantrop, un familist convins, un susţinător al valorii şi al excelenţei, un vizionar în ale televiziunii, un politician dedicat, un tată model, un bunic simpatic. Mai mult, inclusiv eticheta de mogul aplicată fondatorului PC a fost “îndulcită” de antenişti.

Astfel, Voiculescu a devenit brusc “cool mogul”, conform filmuleţului cu pricina. Deci, o înşiruire de atribute siropoase şi atât de bătătoare la ochi raportate la realitate încât rămâneai mască. Am uitat esenţialul – filmuleţul i-a fost dedicat “varanului” cu ocazia zilei de naştere, pe 25 septembrie.

După acest preambul din 25 septembrie, jurnaliştii din trustul Intact şi-au dat în petic pe Antena 3, în ziua imediat următoare, când Dan Voiculescu a primit verdictul de cinci ani  de închisoare cu executare în dosarul ICA. Astfel, după decizia instanţei, “anteniştii” au făcut zid în jurul lui “Felix” şi au încercat prin toate mijloacele să ne prezinte cât de alb ca neaua este Voiculescu şi cât de contaminate sunt instituţiile justiţiei care au cutezat să-l condamne. Un spectacol jenant care vorbeşte de la sine despre profesionalismul Intact.

Situaţia este cu atît mai gravă cu cât nu vorbim despre un episod izolat, ci despre adevărate campanii purtate cu mijloace necurate împotriva justiţiei. Să ne amintim numai despre dosarul în care este implicat Sorin Alexandrescu, acuzat de şantaj.

Sau despre peregrinările la DNA ale lui Mihai Gâdea sau Mugur Civică, audiaţi şi ei în contextul în care Antena 3 era acuzată de complicitate la şantaj, în acelaşi dosar Alexandrescu.

A ataca furibund justiţia şi instituţiile statului pentru că instrumentează dosarul în care este acuzat Dan Voiculescu denotă o atitudine deplorabilă care va avea un impact direct asupra credibilităţii Antena 3, un post aflat şi aşa în cădere liberă. Iar ipocrizia pseudo-jurnaliştilor de la Antena 3 a fost dusă la extrem prin sesizarea UE cu privire la aşa zisele atacuri la adresa lor.

Cum ar veni, după ce iei la şuturi statul de drept, tot tu te adresezi europeanilor invocând că eşti prigonit.

Verdictul instanţei în dosarul ICA nu trebuie comentat sau interpretat. Cu atât mai puţin discreditat la televiziunile trustului Intact la ore de maximă audienţă. Decizia trebuie luată ca atare fiindcă aşa funcţionează justiţia în orice stat de drept.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

6 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
30 sep, 2013
La puscarie cu coruptii
La puscarie cu coruptii
La puscarie cu Voiculescu ....i-au dat doar 5 !!! Nu e pb ....in prelungiri va mai lua cu siguranta inca vreo 3-4 ....Iar in privinta la Antena 3 ...pff cel mai josnici si linigicuristi ziaristi , sunt in stare sa o suga in direct lui Felix pt cateva mii de euro pe luna salariu ! Iar RTV ...nah se stie ca e post PSD ......
29 sep, 2013
PETRUS
BASISMUL DAUNEAZA GRAV SANATATII
Atitudinea deplorabila si lingusitoare a lingailor pedelisti este condamnabila. Atat de mult basism poate dauna grav sanatatii. Este clar ca Voiculescu este nevinovat, iar justitia va stabili acest lucru pana la urma.
28 sep, 2013
rad_de_prosti
@placa de beton de kkt
prostule care esti prost, astae situl lui sebi ghita - rtv , suge-o la alta masa boulene
Pentru informarea zdrentei asteia, asa cadere libera are Antena 3 ca se pisa pe ratingurile RTV de vreo 3x
hai pa, plavane
28 sep, 2013
giovanni
...mai sa fie...
..ce spui tu lelita fata,pai ce fac ziaristii de la Antena3 se cheama meserie nu ce faceti voi sau tu mai ales ...voi de unde sa mai cadeti/
28 sep, 2013
rad_de_prosti
tunarii lui voiculescu si sugatoarele de pula de la ghita
tu cu ce esti mai buna fai zdreanta mica de care nu a auzit nimeni ?
28 sep, 2013
placa_de_beton
pentru ala vesel
Articolul e clar cu iz politic, dar tu cu ce esti mai bun daca ai exprimarea asta? Asa v-a-nvatat Felix sa vorbiti?
Daca stii ca Felix e nevinovat, pai vino cu dovezi clare care sa-l implice pe Base sau pe oricare altul. Insa cand vii doar cu injurii, c-asa ai vazut ca face si Badea si "e cool"...

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ