Udrea vorbeşte din experienţă, după ce a vrut să cumpere şefia PDL cu banii de la ministerul Dezvoltării

| 28 noi, 2013

Se pare că în ultima vreme Elena Udrea nu mai poate să îşi ţină gură şi să încerce să treacă neobservată.

În condiţiile în care partidul promis de Traian Băsescu s-a dovedit un mare fâs, frustrarea fostei ministrese de la Dezvoltare este de înţeles din moment ce ieri era pe cai mari şi astăzi este doar simplu membrul al unui partid ce o marginalizează din ce în ce mai tare.

După ce recent a discutat despre modul în care Victor Ponta ar fi introdus golănia în politica românească, Elena Udrea a reuşit să îşi dea în petic şi în ceea ce priveşte politica economică a actulului guvern. "Eu o atâta minciună şi atâta incompetenţă cât e la USL nu am văzut niciodată. S-au încurcat în propriile minciuni. Strâng banii aceştia pentru că este an electoral şi au crescut bugetul care se alocă primăriilor pentru că au nevoie de primari în campaniile din iunie şi decembrie 2014", a declarat recent fosta şefă a Cancelariei Prezidenţiale, unde alt undeva decât la B1 Tv.

În primul rând trebuie să semnalăm că mesajul doamnei Udrea este copiat la indigo după ceea ce spune şi Traian Băsescu. Comunicarea celor doi vrea să lege tema bugetului de anul viitor, infinit mai bun decât orice propunere făcută vreodată de PDL, de tema descentralizării, care ar fi realizată în folosul baronilor locali. Strategia nu ar fi deloc rea, din moment ce face apel la două elemente de care românii se tem, adică taxele noi şi conducători corupţi, dacă nu ar fi făcută de doamna Udrea, care într-o anumită vreme controla unul din cele mai mari bugete alocate unui minister din ţara noastră

După ce şi-a făcut transferul de la Palatul Cotroceni la Palatul Victoria, Elena Udrea a fost pusă şefă peste Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului (MDRT), minister mamut creat pentru domnia sa şi prin care se estima că favorita lui Traian Băsescu dirija, direct sau indirect, mare parte din bugetul României. Această perioadă corespunde şi epocii în care Elena Udrea intrase în PDL şi îşi întărea poziţia în partid, desigur, prin intermediul fondurilor europene dirijate de MDRT. Cam de pe atunci datează şi imaginile celebre din telegondola ce trece peste Piatra Neamţ, poze în care apare şi Gheorghe Ştefan unul din cei mai mari aliaţi ai Elenei Udrea din partid, sau cheltuielile nejustificate pentru noul brandul turistic al României. Tot atunci au fost demarate şi proiecte ca parcuri în zone rurale, terenuri de fotbal construite în pantă şi alte trăznăi gândite şi aprobate ca să aibă şi primarii democrat-liberali de unde să facă un ban. Recunoştinţa pentru Elena Udrea, transformată în sprijin politic în interiorul PDL, nu reprezenta decât un bonus deloc de neglijat, utilizat de fostul consilier prezidenţial în interes propriu.

Elena Udrea vorbeşte despre “minciună şi incompetenţă”, de parcă n-ar fi ea autoarea “performanţei” de tristă amintire a MDTR, minister construit tocmai ca blonda politiciană să devină puternică în partid şi în ţară. Ca urmare, încercând să arunce în mod ipocrit cu noroi în USL, Elena Udrea nu face decât să își dea încă o dată măsura propriului ridicol.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

3 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
29 noi, 2013
Mooie Pop
Toti cretinoizii scriu la gazeta
Ba, dl. Pop, caucu-ma-n gura ta de idiot patentat de medici psihiatri, pisa-m-as sa te spal, basi-m-as sa te usuc...sugi apoi pula Basescului si ca desert papi kakatul varanului !
28 noi, 2013
sassu
d-na gaina(divortata de cocos),treansformata de basescu din paduche in capusa,vrea sa se bage din nou in seama,mai ales ca dna nu a reactionat cu nimic la sesizarile guvernului.
28 noi, 2013
cantautor
ziaristul "pres" a mai scris un articol...
din sutele,care ajung in cosul de gunoi al ziaristicii..
daca cuantificam "opera" lui,cam toate...
" Ca urmare, încercând să arunce în mod ipocrit cu noroi în Elena Udrea nu face decât să își dea încă o dată măsura propriului ridicol"
Sa ma scuze Dl.Mop(sau Pop?)pentru micul plagiat ...

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ