ULUITOR: Marko Attila, deputatul fugar, este SUSŢINUT de familie

| 26 mar, 17:15

Avocatul deputatului UDMR Marko Attila care ar fi fugit in Ungaria pentru a evita arestarea ceruta de DNA si incuviintata de Parlament sustine ca orice om are dreptul sa traiasca unde ii este mai bine si ca nu se poate spune ca a fugit din tara clientul sau.

"Nu a fugit, e o poveste. Vorbim de o sustragere de la ancheta penala in momentul in care anchetatorii solicita prezenta sa in tara. Eu le-am spus procurorilor ca eu nu am cum sa il determin sa se intoarca in tara, doar ei o pot face", a declarat Eugen Iordachescu.

"Si Marko Attila are optiunea sa traiasca in Ungaria daca acolo ii este mai bine", a spus avocatul precizand ca este "normal" sa ii fie mai bine in Ungaria unde nu se urmareste arestarea sa.

Avocatul a mai declarat la Antena 3 ca deputatul nu mai primeste indemnizatie de la Parlament si este sustinut de familie. In plus el a spus ca Marko Attila este in Ungaria pentru ca nu considera ca este corect ce i se intampla.

"Este dreptul fiecaruia sa aprecieze daca un act de justitie este corect sau nu. (...) Ne creaza o situatie dificila, evident. Esti intr-o postura ingrata", a spus avocatul lui Marko Attila.

Tag-uri: DNA, Marko Attila, Ungaria
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ