Un bărbat a fost trimis în judecată după ce a ameninţat mai mulţi magistraţi prin email

| 11 ian, 14:19

Un braşovean a fost trimis în judecată pentru ultraj judiciar, după ce a ameninţat cu acte de violenţă mai mulţi magistraţi care i-au instrumentat mai multe dosare în care acesta era implicat, transmite Agerpres.

Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Braşov a anunţat luni, prin intermediul unui comunicat de presă că procurorii acestei instanţe au dispus la data de 6 ianuarie 2016 trimiterea în judecată, în lipsă, a inculpatului Tuţă Alexandru, pentru săvîrşirea infracţiunii de ultraj judiciar-patru fapte. 

"Din probatoriul administrat în cauză a rezultat faptul că în perioada 24.07.2013-18.07.2015, inculpatul Tuţă Alexandru a transmis, prin intermediul poştei electronice, numeroase mesaje de ameninţare explicită cu acte de violenţă şi injurii, însoţite de imaginea unor obiecte contondente şi tăietoare, la adresa magistraţilor care au soluţionat dosare în care inculpatul avea calitatea de parte, creând o stare de îngrijorare şi temere, de natură să afecteze activitatea de înfăptuire a justiţiei", se arată în comunicatul Parchetului. 

În data de 11 august 2015, pe numele lui Tuţă Alexandru a fost emis, de către Judecătoria Braşov, un mandat de arestare preventivă însă acesta nu a fost pus în executare până în prezent deoarece acesta s-a sustras. Dosarul a fost înaintat în vederea efectuării cercetării judecătoreşti, Judecătoriei din Sf. Gheorghe, mai precizează în comunicatul de presă.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

0 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ