Un barbat a murit dupa ce a mancat ciuperci din supermarket

| 17 apr, 2014

Caz incredibil în Teleorman. Un bătrân a murit după ce a mâncat ciuperci din supermarket. Şi soţia bărbatului a ajuns la spital, însă medicii au reuşit să o salveze. Cazul a fost preluat acum de procurori.

Un bătrân în vârstă de 72 de ani, din Teleorman, a murit după ce a mâncat ciuperci cumpărate dintr-un supermarket din Alexandria. Şi soţia bărbatului a ajuns la spital, însă medicii au reuşit să o salveze. Potrivit România TV, după necropsie, medicii legişti au constatat că moartea bărbatului a fost cauzată de o intoxicaţie.

Din primele cercetări se pare că cei doi soţi au cumpărat o jumătate de kilogram de ciuperci din care a făcut o tocăniţă. După ce au consumat mâncarea, ei au început să se simtă rău şi au ajuns la spital cu frisoane, vărsături şi dureri groaznice de stomac.

Cazul a fost preluat acum de procurori care continuă ancheta.

 

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ