Un BLESTEM pândește Pământul. În pragul Lunii de Sânge, oamenii de știință îl dezvăluie

| 26 sep, 18:03

În pragul Lunii de Sânge, fenomen uluitor despre care unii zvonuri spun că ar prevesti chiar Sfârșitul Lumii, revin în actualitate și alte idei din aceeași categorie, a extincției vieții pe planetă sau chiar a planetei însăși, unele dintre acestea fiind vehiculate chiar de către oamenii de știință.

Oamenii de știință au descoperit o nouă ameninţare la adresa vieţii pe Pământ.

Totul pornește de la... compoziția universului. Materie cosmică, găuri întunecate, lumi care se înghit unele pe altele. Se estimeaza ca Universul e format din materie intunecata in proportie de 27%, ea fiind ca un fel de "adeziv" care tine totul laolalta.

Conform unui nou studiu, cantitatea de materie intunecata e posibil sa scada, intrucat e "consumata" de energia inturncata. Daca intr-adevar este asa, atunci ne vom confrunta cu probleme serioase intr-un viitor destul de apropiat.

Nici materia intunecata si nici energia nu emit, reflecta ori absorb lumina, iar asta inseamna ca nu pot fi detectate direct cu ajutorul unei tehnologii existente. Tocmai de aceea este dificil de studiat si testat natura lor, scrie antenasatelor.ro.

Astronomii le studieaza indirect, pe baza structurii Universului si a influentei gravitationale. In urma cu aproximativ 20 de ani, o descoperire - premiata cu Premiul Nobelpentru Fizica - a aratat ca marirea Universului nu este nici constanta, nici nu incetineste, ci e accelerata.

Acum insa, s-a descoperit ca materia intunecata se 'ineaca" in energia intunecata intr-un mod care nu poate fi explicat.

Citește și: Te trec fiorii! Arsenie Boca: "SFÂRȘITUL LUMII nu va fi așa cum gândim noi, ci..."

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

4 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
01 oct, 00:01
Dani
Dar de cind cred oamenii de stiinta in blesteme, prapaditilor?
28 sep, 18:17
nicoleta
Afacerea fenomenala! Daca ai biblioteca acasa si vrei sa o imbogatesti cu inca o carte extraordinara, tocmai ai gasit afacerea care ti se potriveste perfect! Mai pui o carte pe raftul bibliotecii tale personale si pornesti sa castigi bani in cea mai simpla afacere posibila! Ai numai avantaje aici! Si totul e foarte usor! Te ajutam noi sa reusesti! Cere acum detalii la adresa de email:[email protected]
28 sep, 11:07
opris
Cautam colaboratori pentru publicare anunturi
Se lucreaza comod de acasa maxim 3 ore pe zi, in functie de abilitati
Cerinte: - necesar calculator
- conexiune internet
- rabdare
- cunostinte minime PC
- seriozitate
- perseverenta
- atentie la detalii
Instruire gratuita oferita sub forma unor lectii prin mail.
Veti trece mai intai prin instruire apoi daca doriti, o sa incepeti sa
lucrati.
Program part-time.
Acest proiect vizeaza piata americana a cartilor electronice.
Pentru informatii trimiteti textul ,,INFO’ la adresa de email: [email protected]
28 sep, 09:55
doina
Cautam de urgenta persoane serioase care sa colaboreze cu noi intr-o activitate simpla, in timpul liber sau full-time, cu castiguri imediate, de 100 de euro lunar (part-time) sau 285 euro lunar (full-time), din prima luna. Oferim si cerem seriozitate absoluta! Pentru mai multe detalii, contactati imediat unul dintre membrii echipei noastre, la una dintre adresele noastre de email: [email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ