Un copil de 10 ani din Timişoara a fost atârnat de uşa clasei. Cum a fost posibil

| 20 dec, 2013

Un elev de 10 ani, din clasa a V-a, de la Liceul de Arte Plastice din Timişoara, a fost agresat de cinci liceeni de la Colegiul Tehnic de Vest, care învaţă în aceeaşi clădire. Tinerii teribilişti l-au atârnat pe cel mic de ușa unei săli de clasă și l-au fotografiat.

Incidentul s-a petrecut în pauză, scrie tion.ro. Au mai existat mici incidente între elevii celor două școli. Liceenii de la Colegiul Tehnic de Vest l-au lipit de perete pe băiat. Prin urmare, de acum înainte, supravegherea elevilor va fi mai strictă la acest liceu, unde elevii convieţuiesc, de voie, de nevoie, pentru că asta e decizia de compromis care s-a luat în urma revoltei şi a negocierilor cu profesorii din ambele tabere.

Sasi Vuscan, tatăl copilului şi membru al formaţiei Burning Table, a postat un mesaj pe Facebook, adresat primarului Nicolae Robu, prin care îi reproşează acestuia că a comasat cele două licee şi spune că-şi va retrage copilul din sistemul de învăţământ românesc.

"Domnule Robu, felicitări pentru iniţiativa Liceul de Arte împreună cu Colegiul Tehnic. Azi, fiul meu de 10 ani a fost atârnat de uşa clasei, de cei de la Colegiu, şi fotografiat. Nu ştiu cum să reacţionez, este ridicol şi inutil să vă mai subliniez că Ryan este şocat, umilit, descumpănit. În semn de protest îmi retrag copilul din sistemul românesc de învăţământ şi consider că improvizaţiile dumneavoastră afectează major şi definitiv vieţi şi destine”, scrie tatăl copilului pe reţeaua de socializare.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ