Un deputat PSD vrea si mai multe zile libere pentru bugetari

| 09 iun, 2014

Un deputat PSD vrea ca romanii sa aiba mai multe zile libere, respectiv fiecare zi care face legatura intre weekend si o sarbatoare legala, atunci cand este cazul.

Social-democratul Cornel Itu a propus ca, daca o zi de sarbatoare legala cade intr-o zi de marti sau de joi, bugetarii sa aiba liber si luni si, respectiv, vineri.

"Propunem ca regula intervalul de cel mult 24 de ore intre ziua de sarbatoare legala si ziua de repaus saptamanal pentru declararea zilei libere ca punte intre ele", a precizat Cornel Itu, vicelider al grupului PSD din Camera Deputatilor, citat de Realitatea Tv.

Acesta da si o explicatie ideii sale.

"Prin adoptarea acestui proiect de lege, se vor compensa si zilele de sarbatoare legala ce cad la sfarsitul saptamanii, sambata sau duminica", a subliniat deputatul PSD.

Anterior, parlamentarii mai propusesera alte zile libere - 10 mai, de Ziua Independentei, 15 mai, zi dedicata familiei, Ziua Inaltarii si prima zi de scoala.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
09 iun, 2014
Azorel
Tolomac
Cred ca e mai bine , au mai putzin timp sa fure si sa ne faca viata un chin

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ