Un fotbalist a murit după un salt acrobatic făcut în timp ce sărbătorea marcarea unui gol

| 20 oct, 2014

Un fotbalist indian, în vârstă de 20 ani, a murit în urma leziunilor grave suferite la coloana vertebrală, după ce a încercat să sărbătorească marcarea unui gol printr-o serie de sărituri acrobatice, a anunţat clubul său, citat de agenţia Reuters.

Peter Biaksangzuala, mijlocaşul echipei Bethlehem Vengthlang FC, a murit într-un spital din statul Mizoram (nord-estul Indiei), în urma incidentului petrecut marţi, în cursul unui joc din liga a treia indiană.

După ce a marcat golul egalizator în partida cu Chanmari West FC, a încercat să facă o serie de saluturi acrobatice, însă a căzut şi s-a rănit grav la coloana vertebrală, în timp ce colegii săi l-au înconjurat imediat, cerând ajutor.

Oficialii Federaţiei statului Mizoram au declarat că s-a avut în vedere transportarea jucătorului la New Delhi, dar s-a renunţat la această idee, din cauza stării grave a acestuia. "A fost inconştient majoritatea timpului, doar ocazional a reuşit să spună câteva cuvinte", a precizat un oficial al federaţiei.

Clubul Bethlehem a decis să retragă tricoul cu numărul 21 purtat de Biaksangzuala, în timp ce Federaţia din Mizoram a anunţat că va organiza un meci în memoria acestuia.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ