Un german a murit în Bucureşti după ce a căzut de la etajul 15 al Hotelului Intercontinental

| 30 noi, 16:54

Un bărbat de naţionalitate germană a decedat după ce a căzut de la etajul 15 al Hotelului Intercontinental din Bucureşti.

Un german de 46 de ani a decedat după ce a căzut de la etajul 15 al Hotelului Intercontinental din Capitală. Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Capitalei, Bogdan Ghebaur, cetăţeanul german era cazat la hotel, singur în cameră, de pe data de 28 noiembrie, iar camera de hotel în care stătea a fost găsită încuiată pe interior după producerea incidentului.

De asemenea, urmează să fie informată Ambasada Germaniei despre acest caz, au mai spus oficiali din Poliţia Capitalei.

Reprezentantul ISU Bucureşti-Ilfov, Adrian Marin, a declarat că instituţia pe care o reprezintă a fost sesizată la ora 11,16 referitor la o "persoană căzută" de pe Hotelul Intercontinental. El a adăugat că medicii de pe ambulanţa SMURD ajunsă la faţa locului nu au mai avut ce să facă decât să declare decesul.

Magnet pentru sinucigaşi

2 iunie 2012

Un tânăr de 27 de ani din Constanţa a murit, după ce s-a aruncat de la etajul 9 al hotelului bucureştean Intercontinental, motivul sinuciderii fiind, cel mai probabil, o dezamăgire în dragoste, au declarat surse judiciare la vremea respectivă.

Tânărul, care lucra în Capitală, a telefonat unui prieten cu puţin timp înainte de a se arunca de pe balconul camerei de hotel unde se cazase, mărturisind ce are de gând să facă şi motivul - o dezamăgire în dragoste, au mai spus sursele citate.

Imediat după terminarea convorbirii, prietenul sinucigaşului a sunat la recepţia hotelului, însă a fost prea târziu pentru a se putea interveni.

14 februarie 2013

O femeie s-a aruncat de la etajul 17 al Hotelului Intercontinental. Femeia era casatorita, ea nelasand niciun bilet in camera pentru a-si justifica gestul.

Femeia in varsta de 35 de ani se cazase la hotel miercuri, la ora 14.00, platind aproximativ o suta de euro pe camera, spun sursele citate, care au adaugat ca din primele cercetari reiese ca femeia a vrut sa se sinucida, joi, cand este sarbatorita Ziua Indragostitilor.

Fata de alte hoteluri unde geamurile nu pot fi deschise, tocmai pentru a preveni astfel de tragedii, Hotelul Intercontinenatal este unul vechi, construit in 1976, care are balcoane pe care clientii le pot folosi, iar geamurile se pot deschide.

6 septembrie 2013

Un bărbat a decedat, după ce s-a aruncat de la etajul 17 al hotelului Intercontinental din Bucureşti. Poliţiştii au luiat în calcul varianta sinuciderii.

Psihologii vorbesc despre o atracţie morbidă pe care o exercită acest hotel asupra celor care au gânduri negre. Hotelul este situat central, ceea ce asigură o bună "vizibilitate" a evenimentului, este foarte înalt şi nu este închis - turiştii pot ieşi pe balcon şi, chiar dacă balustradele sunt înalte, nu sunt imposibil de escaladat.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

2 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
01 dec, 01:14
Decebal
Proverbiala ospitalitate romaneasca?
01 dec, 04:41
Traian
Vai de capul tau de retardat!! Ce are a face ospitalitatea romaneasca cu un neamt depresiv -sinucigas, boule?

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ