Amenințare cu bombă la o școală generală din municipiul Hunedoara. 900 de elevi au fost EVACUAŢI

| 03 dec, 09:38

Activitatea la Școala generală numărul 4 din municipiul Hunedoara a fost oprită joi dimineața după ce la numărul de urgență 112 a fost primit un telefon care anunța că în zonă a fost plasată o bombă.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Hunedoara, subcomisarul Bogdan Nițu, din primele verificări se pare că vocea care a sunat la 112 ar aparține unui copil.

La fața locului au fost mobilizate forțe ale SRI, ISU și Poliției, iar zona a fost izolată pentru ca specialiștii să poată efectua verificările care se impun în aceste situații. De asemenea, în vecinătatea școlii se află mobilizate un echipaj de intervenție și o ambulanță SMURD.

În cazul în care informația nu se va adeveri, se va trece la identificarea persoanei care a alertat autoritățile și la aplicarea măsurilor prevăzute de lege în astfel de cazuri.

Potrivit România TV, cei 900 de elevi au fost evacuaţi şi mutaţi într-o sală de sport.


Tag-uri: alerta bomba, ISU, smurd, sri
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
08 dec, 21:33
TORNADO
deziformare
iar deziformati publicu !!!

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ