Incendiu de proporții la un depozit din Oradea

| 30 noi, 16:13

În jurul orei 13 pompierii orădeni au fost anunțați că un incendiu a izbucnit la depozit de pe strada Panait Cerna. Detașamentul 1 de pompieri din cadrul ISU Crișana s-a deplasat la fața locului cu patru autospeciale de lucru cu apă și spumă, o autospecială de lucru la înălțime și un echipaj de Terapie Intensivă Mobilă.

Vântul puternic a contribuit decisiv la răspândirea flăcărilor, pompierii luptându-se ca acestea să nu se extindă și la casele din apropiere. Fumul gros și negru a fost purtat de vânt până în zona centrală a orașului.

Din primele informații oferite de pompieri, se pare că nu există victime.

12306001_664591983643408_731233630_n
Poliția a închis circulația pe strada Panait Cerna.
Amploarea incendiului i-a făcut pe pompieri să suplimenteze numărul de autospeciale de la fața locului. Nu mai puțin de nouă autosepeciale cu apă și spumă (6 de la Detașamentul 1, 2 de la Detașamentul 2, 1 de la Grupul de Intervenție din 1 Mai) au intervenit pentru lichidarea flăcărilor. La acestea se mai adaugă și autospecială  de lucru la înălțime și un echipaj SMURD.

Peste 50 de pompieri, coordonați de șeful ISU Crișana generalul Ioan Baș, au luptat cu flăcările peste 3 ore.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ