Un important şef de stat din Europa vine miercuri în România

| 16 iun, 23:50

Preşedintele Portugaliei, Aníbal Cavaco Silva, face, miercuri, o vizită de stat în România, în cursul căreia va avea convorbiri cu preşedintele Klaus Iohannis, cei doi şefi de stat urmând să susţină şi o declaraţie de presă comună, la Palatul Cotroceni.

Potrivit anunţului de presă transmis de Administraţia Prezidenţială, la ora 10.30, la Platoul de Ceremonii al Palatului Cotroceni urmează să aibă loc ceremonia primirii oficiale de către preşedintele Iohannis a omologului portughez.

De la ora 10.50 sunt programate convorbiri, urmate, la ora 12.00, de o declaraţie de presă comună a celor doi preşedinţi.

Un dineu de stat oferit de preşedintele Klaus Iohannis şi de soţia sa, Carmen Iohannis, în onoarea preşedintelui Republicii Portugheze, Aníbal Cavaco Silva, şi soţiei sale, Maria Cavaco Silva, este prevăzut să aibă loc, de la ora 19.30, la Palatul Cotroceni.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ