Un lider PSD anunţă refacerea USL după alegerile europarlamentare

| 16 apr, 2014

Social-democraţii din Timişoara sunt convinşi că USL se va reface după alegerile europarlamentare, dar fără Crin Antonescu.

"USL are toate şansele să se refacă şi la nivel central, dar fără Crin Antonescu. Suntem convinşi că actualul preşedinte liberal îşi va da demisia din această funcţie, întrucât PNL nu va reuşi să treacă de 20% în alegerile europarlamentare (cum şi-ar dori Crin Antonescu, n.r.), iar domnia sa se va ţine de cuvânt şi va demisiona, aşa după cum a promis', a declarat miercuri Titu Bojin, preşedintele PSD Timiş".

În momentul de faţă Uniunea Social Liberală funcţionează pe plan local, întrucât liberalii au foarte mulţi oameni în funcţiile de conducere din fruntea instituţiilor deconcentrate, mai susţin liderii PSD de la Timiş.

El a mai subliniat, într-o conferinţă de presă, că USL Timiş funcţionează atât în cadrul Primăriei Timişoara, unde alături de primarul liberal activează un viceprimar PSD, cât şi la nivelul Consiliului Judeţean, unde preşedintele este social-democrat, iar unul dintre vicepreşedinţi este liberal.

Tag-uri: PNL, psd, usl
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
04 noi, 2014
Gusty
.....da' e ceva normal ca USL sã se refacã.......mai ales dupã ce jegul de gushter nemtzotei i-a tras un shut pe la spate lui Crin Antonescu iar apoi a început a face laba lu' caporalu'vasalicã.......nu totzi liberalii s-au tâmpit......oamenii s-au lãmurit cã sasu'klohannis este castrat chimic shi sus la creier, shi jos la testicule........

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ