Alianțele murdare ale lui Crin Antonescu - cu etichetele la vedere

| 17 apr, 2014

Întrebat dacă ar fi de acord cu ideea unei alianţe cu PDL şi PMP, într-o nouă formulă a Alianţei DA cu bătaie spre alegerile din 2016, Antonescu a recitat iar, la fel de neconvingător, poezia cu ”singur împotriva tuturor”. Oricine care nu cunoaște dedesubturile ruperii USL, provocată chiar de manevrele lui Antonescu, ar crede ascultându-l că a tras la jug în USL, biciuit zilnic.

"PNL, ieşit recent şi cu foarte proaste amintiri şi cu mare părere de rău dintr-o alianţă, vă daţi seama că nu este foarte dispus, foarte dornic, să încheie noi alianţe. Nemaivorbind de toate lucrurile care ne-ar face să fim rezervaţi. Nu se pune problema. Că discutăm de o susţinere comună a unui proiect de lege, de o susţinere comună a unei moţiuni de cenzură, de alte lucruri care fac parte din practica uzuală a activităţii politice, asta e cu totul altceva. Dar despre o refacere a alianţei DA, nu. Eu cred că există lucruri care trebuie purtate o singură dată, şi la nivelul lenjeriei, şi la nivelul alianţelor politice", și-a explorat public recent descoperita vocație de victimă, liderul PNL.

Bietul său partid, câte a avut de îndurat, 3 ani de zile într-o alianță în care a intrat cu un raport de forțe oficial recunoscut de 2:1 în favoarea PSD și a ieșit la egalitate și cu procentele de popularitate câștigate la alegerile din 2012. Pierderea acestora este un semn clar, pe care Antonescu nu are cum să-l ignore. Percepția publică – cum că el a rupt USL – este cea care îl scufundă în prezent în preferințele electoratului, la un nivel la care își dispută vita Kobe cu MRU, amândoi arbitrați de Băsescu, care-i secondează cu vreo două procente diferență.

Revenind însă la ultima sa declarație, tare glumeață, chiar am încercat să înțelegem cu devine treaba cu lenjeria aceea – intimă probabil- de unică folosință, la care face referire Antonescu. Mulți spun că sângele apă nu se face și că nu ai cum să bați palma și să te înțelegi cu Băsescu, fără să ajungi mai devreme sau mai târziu să te pupi pe amândoi obrajii și cu Vasile Blaga. Indiferent care-s contrele pe moment, între Traian Băsescu și Vasile Blaga este vorba de neînțelegeri trecătoare, care se vor resorbi urgent la necaz, când cei doi vor da cu capul de pragul de sus al alegerilor...

Și atunci cum vine asta, căci să refuzi Alianța DA cu Blaga și Udrea, dar să te înțelegi cu Băsescu este ca ca și cum ai trage, totuși, aceeași pereche uzată de chiloți, doar că pe dos, cu cusăturile la vedere. De cine se teme oare liderul PNL, să nu-l deoache?

Tag-uri: Crin Antonescu, pdl, PMP, usl
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

2 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
17 apr, 2014
magojanul
Ce-mi place mie la astia cand este rost de ros fac aliante si dau cu curu de pamant numai sa ajunga acolo. I trimitem pentru ca i-am crezut. Si in loc sa ne arate ce fac si ca toata lucrarile lor se duc in directia buna si in folosul nostru, iaca pentru un asa zis neamt ca mnoh si el este cu luatu de la altii nu este usa de biserca, a luat de la noi si a servit alte tari dupa cum a si fost medaliat si elogiat, si pentru un jmecher de asta s-a stricat o alianta. Pai ce facea el? acoperea Romania in aur? Eh asta nu-mi da pace a sosit momentele grele si deciziile asemenea, pentru reusita sau esec se raspunde in fata electoratului. Si decat sa dea cu subsemnatul mai bine au plecat vezi doamne in opozitite lasand in urma lor doar gunoaie si injuraturile obisnuite. Astia ne sunt politicienii. Dar stai si ai sa vezi nene Antonescu-le cum o sa dispareti voi de pe harta politica de nici nu a sti lumea ce partid ati fost. Eu unul nu mai pun stampila ca data trecuta pe voi pentru ca v-am crezut. Acuma o sa va stampilez dar numai daca se propune disparitia voastra..........Sa va fie rusine! Sunteti mincinosi si lasi meritati UITAREA...... Restul este can-can de dambovita....
17 apr, 2014
cantautor
draga Dle Sultanescu...
cand se aliau partide in patrulaterul rosu,erai in Romania?
cand guverna Tariceanu -Pnl cu sprijin PSD,tot consultant erai?
cand in 2009,Ponta era ministru in guvernul pdl-psd-udmr-unpr,cam cu ce te ocupai?
pai atunci de ce mai faci pe fecioara la gandul unei alte aliante?
le-ai "mirosit" pe toate,te-au platit pentru consultanta...
sau dta oi fi Alba ca Zapada aia ...?ca Palada este destul de greu de admis ca e

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ