Baconschi, despre europarlamentare: PNL, afacere de familie; PSD, figuri reciclate

| 17 apr, 2014

Teodor Baconschi, candidat la alegerile europarlamentare din partea Partidului Mişcarea Populară (PMP), a declarat, joi, într-o conferinţă de presă, la Târgovişte, că lista de candidaţi a PNL este ca o ''afacere de familie'', iar pe cea a PSD se regăsesc ''figuri reciclate, obosite''.

''Aş pune în contrast lista PMP şi cu oferta altor partide politice, e suficient să vă spun că de pildă PNL şi-a conceput lista ca pe o afacere de familie. Regăsim printre propunerile liberale pe soţia liderului Antonescu, pe soţia unui vicepreşedinte de la Sectorul 6, o altă soţie, pe fratele unui alt vicepreşedinte liberal şi chiar pe logodnica domnului Voicu (...). E ca şi cum le-ar fi oferit nişte bilete la odihnă şi tratament pentru câţiva ani şi nu au reuşit să găsească nişte candidaţi competenţi'', a afirmat Baconschi.

Acesta s-a referit şi la lista de candidaţi pentru alegerile europarlamentare a PSD. ''La fel la PSD, pe lângă tot felul de figuri reciclate, obosite, expirate, avem şi pe celebra luptătoare cu gramatica limbii române Maria Grapini, precum şi pe Daciana Sârbu, care a iscat o dezbatere teoretică în PSD: este acolo ca fiică a lui Ilie Sârbu sau ca soţie a liderului ''maximo'' Ponta'', a declarat Baconschi.

Aflat pe poziţia a treia a listei de candidaţi a PMP la europarlamentare, Teodor Baconschi spune că va reprezenta eficient interesele europene ale cetăţenilor români. ''Sunt toate şansele ca prin munca mea la Parlamentul European să reprezint, alături de colegii mei, foarte bine, eficient, interesele europene ale cetăţenilor români'', a precizat Baconschi.

Teodor Baconschi a fost prezent, joi, la Târgovişte, unde a susţinut o conferinţă de presă la sediul PMP Dâmboviţa.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ