Un şef de la Rutieră, prins cu permis de conducere fals

| 02 apr, 2014

Un sef de la Politia Rutiera este anchetat dupa ce a fost prins de colegii sai ca nu avea permis de conducere. Ofiterul avea masina de serviciu si masina proprie.

Identificarea sa a fost posibila in urma unei verificari de rutina, cauzate de faptul ca ofiterul urma sa fie propus pentru promovarea in grupa de politie care se ocupa de insotirea demnitarilor.

Colegii care l-au verificat si-au dat seama ca politistul avea un permis de conducere fals.

Politistii au anuntat Parchetul General si Ministerul de Interne, care au declansat anchete. Ofiterul urmeaza sa fie acuzat de fals, uz de fals si conducere fara permis. Ofiterul facea parte din structuri care realizau controale.

Dumitru Coarna, presedintele sindicatului SNPPC a declarat ca stie de caz si ca ofiterul in cauza era "incadrat din sursa externa in anul 2009". Romania Tv relateaza ca politistul este absolvent de teologie si a fost preot.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ