Şeful Poliţiei Rutiere, demis

| 30 apr, 2014

Şeful Poliţiei Rutiere, Lucian Diniţă, a fost eliberat din funcţie, în urma scandalului declanşat după ce s-a descoperit că fostul purtător de cuvânt conducea cu un permis fals.

Şeful Poliţiei Rutiere, Lucian Diniţă, a fost eliberat din funcţie miercuri, potrivit unui comunicat IGPR citat de Agerpres. Potrivit sursei citate, Diniţă va îndeplini atribuţiile funcţiei de adjunct al şefului Brigăzii Rutiere din cadrul DGPMB.

"Prin dispoziţie a inspectorului general al Poliţiei Române, cu data de 30 aprilie a.c., comisar-şef de poliţie Diniţă Lucian a fost eliberat din funcţia de director al Direcţiei Rutiere din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române. Cu aceeaşi dată, comisarul-şef de poliţie va îndeplini atribuţiile funcţiei de adjunct al şefului Brigăzii Rutiere din cadrul DGPMB", se precizează în comunicatul citat.

Potrivit RomâniaTV.net, Inspectorul general al Poliției Române, Petre Tobă, a dispus cercetarea șefului Poliției Rutiere, Lucian Diniță în dosarul în care un subaltern al său, Augustin Căpâlnaș a fost descoperit conducând fără permis de conducere. Diniță este cercetat întrucât există informații care arată că ar fi existat nereguli penale privind promovarea lui Căpâlnaș în structurile Poliției Române.

Tobă a cerut cercetarea disciplinară a lui Lucian Diniță și a trei subalterni ai săi Costin Tătuc, şeful Poliţiei Autostrăzi, Carol Vârnă, şi Paul Toma, de la Direcţia Rutieră din Poliţia Română.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ