Ponta: Oprea este un coleg şi un prieten dificil, dar care se bate pentru oamenii lui

| 08 apr, 2014

Victor Ponta a declarat, marţi, la bilanţul Ministerului Afacerilor Interne (MAI), că îl apreciază foarte mult pe ministrul Gabriel Oprea şi că în 2008 l-a votat pentru această funcţie şi le-a cerut şi altora din PSD să îl voteze.

'Vreau să mulţumesc unui membru al Cabinetului şi prieten, domnul vicepremier Gabriel Oprea. În 2008, în decembrie, am votat şi am rugat şi pe alţii să voteze din partidul din care fac parte - sper să nu fie o autoincriminare de trafic de influenţă - ca domnul Oprea să fie ministru de Interne şi a fost atunci pe o perioadă de doar săptămâni. Atunci când i s-au cerut lucruri care erau împotriva propriilor convingeri şi a intereselor MAI, domnia sa a preferat să demisioneze. Cred că timpul i-a dat dreptate, că acum este un ministru de Interne, aşa cum instituţia are nevoie, un şef foarte dificil. Este de altfel şi un coleg şi un prieten dificil, dar care se bate pentru oamenii pe care îi conduce mai mult decât o face orice alt şef de instituţie. Consider Ministerul de Interne ca una dintre structurile guvernamentale cu cea mai solidă echipă de conducere', a afirmat prim-ministrul.

Ponta a adăugat că în 2015 îl va felicita din nou pe Gabriel Oprea, indiferent în ce poziţie se va afla: 'În 2015, tot aici, la bilanţul MAI, indiferent de scaunul pe care îl voi ocupa, îi voi mulţumi pentru activitate şi îl voi felicita'.

Prim-ministrul a enumerat şi alţi responsabili din MAI cu care a lucrat foarte bine.

'Am lucrat foarte bine în ultimul timp şi cu domnul Tobă, cu domnul Buda, şeful Poliţiei de Frontieră, cu domnul Oprea, secretarul de stat pe Ordine Publică, cu domnul Olaru, şeful Jandarmeriei, cu domnul Botoş, cu care mă ştiu de foarte mult timp şi care cred că este un câştig pentru Ministerul de Interne, cu domnul Tocăneanu, care are în sarcină relaţiile internaţionale, şi cred că şi venirea domnului Arafat la MAI, în conducerea unui departament pe care foarte multe ţări şi l-ar dori atât de integrat, cred că reprezintă un mare câştig', a spus Ponta.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ