Ponta, întrebat de ce i s-a intonat imnul la MAI dacă nu e cea mai înaltă funcţie în stat: O să fiu!

| 08 apr, 2014

Premierul Victor Ponta, care a participat alături de preşedintele Traian Băsescu la bilanţul Ministerului de Interne pe 2013, a fost întrebat de jurnalişti, la plecare, de ce i s-a intonat şi lui imnul naţional, deoarece nu este cea mai înaltă funcţie în stat, Ponta răspunzând: "O să fiu !".

Marţi, la prezentarea bilanţului pe anul trecut al Ministerului Afacerilor Interne (MAI), atât premierul Ponta, cât şi preşedintele Băsescu au fost aşteptaţi, pe rând, de către ministrul de resort, Gabriel Oprea, iar garda de onoare a intonat imnul naţional de două ori, pentru şeful Guvernului şi preşedinte, aceştia sosind la momente diferite.

Întrebat, la plecare, de ce i s-a intonat şi lui imnul naţional, deoarece nu este cea mai înaltă funcţie în stat, Ponta a răspuns zâmbind, înainte să intre în maşină: "O să fiu !".

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
08 apr, 2014
edmund
O a fi tu presedintele Romaniei , cand a iesi din groapa Panait , Panait pe care tu ,,l-ai trimis " la moarte ....
Ranjila ce esti !!!!

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ