UPDATE Un tramvai a deraiat în zona Piaţa Presei Libere. Circulaţia pe linia 41 a fost reluată

| 30 mai, 2014

UPDATE Circulaţia tramvaielor liniei 41 în zona Piaţa Presei libere a fost reluată însă autobuzele liniei navetă vor mai fi menţinute în traseu până la intrarea circulaţiei într-un ritm normal, a declarat purtătorul de cuvânt al RATB, Constantin Tobescu.

 

Circulaţia tramvaielor liniei menţionate a fost blocată aproximativ o oră şi jumătate vineri dimineaţă din cauza unei defecţiuni produse la un tramvai în perimetrul de întoarcere la Piaţa Presei Libere.

Circulaţia pe linia 41 este blocată după ce un tramvai a deraiat. Incidentul s-a produs vineri dimineaţă, la capăt de linie în zona Piaţa Presei, informează RomaniaTV.net.

Un vagon al unui tramvai de pe linia 41 a deraiat de pe şină, în zona Piaţa Presei. Din fericire nu au fost înregistrate victime. Circulaţia tramvaielor a fost blocată, iar circulaţia rutieră a fost îngreunată.

"A deraiat un vagon, fără victime. Se circulă în condiţii de ploaie, se circulă îngreunat. Cei de la RATB urmează să repună vagonul pe şine", a declarat, pentru România TV, Diana Sarca, purtător de cuvânt Brigada Rutieră.

 

 

 

Tag-uri: tramvai 41
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ