UPDATE Circulaţia tramvaielor liniei 41 a fost reluată

| 11 feb, 2014

Circulaţia tramvaielor liniei 41 este blocată marţi după-amiază, de la ora 15,15, pe sensul spre Casa Presei Libere, din cauza unui scurt-circuit care s-a produs la cabina controlorilor din Piaţa Presei Libere, a declarat, marţi, purtătorul de cuvânt al Regiei Autonome de Transport Bucureşti (RATB), Constantin Tobescu.

UPDATE Circulaţia tramvaielor liniei 41 a fost reluată în jurul orei 16,25, după ce echipele Enel au remediat defecţiunea care a afectat alimentarea cu energia electrică, a declarat marţi, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al Regiei Autonome de Transport Bucureşti (RATB), Constantin Tobescu.

'Circulaţia tramvaielor liniei 41 este blocată de la ora 15,15, pe sensul spre Casa Presei Libere, din cauza unui scurt circuit care s-a produs la un cablu subteran al cabinei controlorilor din Piaţa Presei Libere şi care a afectat alimentarea cu energia electrică. Au fost chemate echipele Enel pentru remedierea defecţiunilor, iar RATB a introdus o linie navetă de autobuze - 641 - pentru preluarea călătorilor până la reluarea circulaţiei', a spus Constantin Tobescu.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ