Doman Daniel Florentin, noul director general al RATB

| 28 ian, 2014

Consiliul de Administraţie al Regiei Autonome de Transport Bucureşti a decis, în urmă cu o săptămână, validarea lui Doman Daniel Florentin în funcţia de director general al companiei, informează un comunicat de presă.

De asemenea, au fost validaţi şi ceilalţi directori nominalizaţi de Comisia de evaluare/selecţie, şi anume: Bunea Valeriu - director Programare şi Siguranţa Circulaţiei, Duţă Mariana - director financiar - contabilitate, Dragnea Adrian - director Mentenanţă şi Administrare Sisteme, Alecsandrescu Constantin - director Achiziţii şi Marketing, Savu Ileana - director Administrativ şi Asistenţă Socială, şi Cazan Gheorghe - director Uzina de Reparaţii.

'Având în vedere că, în urma procedurii de evaluare/selecţie a candidaţilor pentru postul de director Întreţinere Sisteme Energetice şi Cale de Rulare, niciunul dintre participanţi nu a îndeplinit punctajul stabilit de Comisia de evaluare/selecţie, Consiliul de Administraţie al RATB a hotărât organizarea unui nou concurs pentru această funcţie. Până la desemnarea noului director, interimatul va fi asigurat de domnul Doman Daniel Florentin, director general, prin preluare de atribuţii', se menţionează în comunicatul.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ