Metrorex renunţă la cardurile comune cu RATB

| 21 feb, 2014

Conducerea Metrorex vrea să renunţe la cardurile contactless comune cu transportul de suprafață, din cauza unei datorii uriaşe pe care RATB-ul o are faţă de Metrorex.

Reprezentanţii Metrorex vor să renunţe la cardurile contactless, din cauza unei datorii de peste 20 milioane lei, pe care Regia Autonomă de Transport Bucureşti (RATB) o are faţă de Metrorex. Suma provine din titlurile de călătorie încasate de RATB pe cardurile comune pentru RATB şi metrou.

"Avem probleme cu RATB-ul pentru că au să ne dea nişte bani. Este vorba de o datorie de circa 20 milioane lei. Aceştia sunt banii încasaţi de ei, pe titlurile noastre de călătorie. Cert e că dânşii ne-au deturnat banii. Pe româneşte ne-au furat banii şi i-au folosit în scopurile lor, deşi nu aveau acest drept. Am mers în instanţă, acum am înţeles că au şi probleme. Am fost la negocieri cu dânşii, am avut câteva întâlniri, se pare că şi rupem acest protocol cât de curând pentru că s-a luat decizia în consiliul administrativ", a declarat Aurel Radu, directorul general al Metrorex.

Citeşte mai multe pe B365.ro.

 

 

Tag-uri: Metrorex, RATB
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ