Ce salariu primeşte Aurel Radu, directorul Metrorex

| 30 ian, 2014

Aurel Radu, noul director general al Metrorex, încasează lunar de şase ori media pe ultimele 12 luni a câştigului salarial mediu brut din ramura în care îşi desfăşoară activitatea. De asemenea, managerul primeşte bonificaţii variabile, dar şi alte drepturi aferente funcţiei pe care o deţine, informează ECONOMICA.net.

Aurel Radu (52 de ani), directorul general al Metrorex este remunerat lunar pentru activitatea din cadrul companiei cu 13.872 lei (aproximativ 3.000 de euro) brut, adică de şase ori media pe ultimele 12 luni a câştigului salarial mediu brut din ramura în care activează, potrivit unui anunţ în Monitorul Oficial.

De asemenea, directorul beneficiază şi de o componentă variabilă care va fi corelată cu cea a membrilor Consiliului de Administraţie al Metrorex, dar şi de toate celelate drepturi aferente funcţiilor de conducere din caderul societăţii de transport. Acestea nu sunt specificate în anunţ.

Citeşte continuarea pe ECONOMICA.net.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ