Dispar toate buticurile şi patiseriile de la metrou

| 20 mar, 2014

Dupa ruperea contractului cu RATB, Metrorex a rupt contractul si cu firma sindicatului, prin care banii din publicitate si inchirierea spatiilor comerciale din statii ajungeau la sindicatul condus de Ion Radoi.

Sindicatul Metrorex ar fi castigat milioane de euro anual, mult mai mult ca Regia.

Metrorex va incheia noi contracte, din care va incasa cea mai mare parte a sumelor obtinute din reclama si din inchirierea magazinelor. De asemenea, celalalt contract pe care Metreorex il avea cu Sindomet, de inchiriere a spatiilor comerciale din statii, va fi renegociat.

"S-a luat deja decizia, i-am si notificat, in doua saptamani contractul pe publicitate este desfiintat. La contractul cu spatiile comerciale, AGA a votat o inversare a procentelor pe care Metrorex le impartea cu Sindomet. Astfel, daca pana acum sindicatul incasa 75%, si noi 25%, acum impartirea se va face 60% noi, 40% ei. Mai mult, am mandat de la Consiliul de Administratie sa negociez partea noastra pana la 90%, ceea ce voi si face. Nu vor, la revedere!", a spus Aurel Radu, director general Metrorex, potrivit metropotam.ro.

Noul contract de inchiriere al spatiilor Metrorex va contine si un Cod de Bune Practici. Acesta va stabili tipul de activitati comerciale care vor putea fi desfasurte in statiile de metrou.

"Fara tiganeala, fara lenjerie intima la vanzare si fara patiserii care umplu statia de mirosuri suspecte. Am vrea sa vedem magazine moderne, eventual lanturi multinationale", arata Radu.

Asta inseamna ca toate magazinele cu chilotei, oje si farduri, electronice dubioase, slapi si costume de baie, dar si patiseriile si covrigariile vor disparea din subteranul bucurestean. Nu putem spune ca o sa plangem dupa ele. Speram doar sa nu le ia altele locul.

Tag-uri: metrou, RATB
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ