Circulația la metrou, blocată în zona Dristor

| 26 mar, 2014

Circulația garniturilor de metrou este întreruptă în zona Dristor din cauza unui tren frânat pe linia 2, a declarat, miercuri, șeful Departamentului de Comunicare al Metrorex, Evelyne Croitoru.

"La Dristor, este un tren frânat pe linia 2. Circulația trenurilor este oprită de circa 15 — 20 de minute. Este o echipă la fața locului și se încearcă defrânarea acestui tren", a precizat Evelyne Croitoru.

Potrivit sursei citate, călătorii au fost informați prin anunțuri făcute în stațiile de metrou.

"În cazul în care nu se reușește defrânarea trenului, se ia în calcul varianta reorganizării circulației", a subliniat șeful Comunicării din Metrorex.

Rețeaua de metrou a municipiului București are o lungime de circa 70 de kilometri cale dublă, distribuiți pe patru linii magistrale și 51 de stații.

Metrorex transportă zilnic, în medie, 600.000 de persoane. În primele nouă luni ale anului trecut a transportat peste 122 de milioane de pasageri, parcursul acestora fiind de 1,769 miliarde pasageri/kilometru, conform statisticilor Ministerului Transporturilor și Infrastructurii.

Compania are în exploatare 44 de trenuri tip Bombardier și 33 de trenuri tip IVA.

Tag-uri: dristor, metrou, trafic
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ