Pe 9 mai, staţiile de metrou îşi vor schimba denumirile. Vezi care sunt noile nume

| 06 mai, 2014

Vineri 9 mai in Bucuresti se celebreaza Ziua Europei, ocazie cu care se vor organiza mai multe evenimente in Bucuresti, o serie dintre acestea fiind la metroul bucurestean.

Drept urmare, pe 9 mai in intervalul orar 16:00 - 19:00, 28 de statii de metrou vor purta numele statelor membre ale Uniunii Europene: Austria, Belgia, Bulgaria, Cipru, Croatia, Danemarca, Estonia, Finlanda, Franta, Germania, Grecia, Irlanda, Italia, Letonia, Lituania, Luxemburg, Malta, Polonia, Portugalia, Cehia, Romania, Marea Britanie, Slovacia, Slovenia, Spania, Suedia, Olanda si Ungaria.

Totodata, vineri, calatorii vor fi intampinati in statiile de metrou cu momente artistice de muzica si dans, vor putea vizita expozitii si vor avea ocazia sa participe la degustari de vinuri si alte specialitati, informează metropotam.ro.

Pe tot parcursul lunii mai, un metrou cu simbolurile europene va circula pe magistralele din Bucuresti.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ