Cum vor circula mijloacele RATB în minivacanţa de 1 Mai

| 29 apr, 2014

Regia Autonomă de Transport Bucureşti (RATB) anunţă că liniile de transport de suprafaţă din Capitală vor funcţiona după un program special în perioada 1 - 4 mai, şi anume ca într-o zi de duminică în zilele de 1, 3 şi 4 mai şi ca sâmbăta pe 2 mai.

Cu ocazia sărbătoririi Zilei Internaţionale a Muncii şi având în vedere şi Hotărârea de Guvern nr. 243/2014 - pentru stabilirea zilei de 2 mai ca zi liberă, RATB va avea un program special de joi până duminică.

În zilele de 1, 3 şi 4 mai, liniile de transport public de suprafaţă vor funcţiona după programul de circulaţie al unei zile de duminică.

În ziua de 2 mai, liniile de transport public de suprafaţă vor funcţiona după programul de circulaţie al unei zile de sâmbătă, cu excepţia liniilor preorăşeneşti care vor funcţiona conform unei zile de lucru.

Tag-uri: RATB, vacanta 1 mai
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ