Metrorex: RATB are o datorie de 21 milioane de lei. Cum sunt afectaţi călătorii

| 19 mar, 2014

Metrorex acuză RATB că refuză să achite suma încasată şi nerestituită din martie 2013 pentru călătoriile cu metroul ale pasagerilor care folosesc cardul Activ, iar datoria creşte lunar cu două milioane de lei, în prezent regia având de plătit 21 de milioane de lei.

Datoria RATB către Metrorex provenită din vânzarea biletelor comune RATB – Metrorex este în acest moment de 21 milioane de lei, sumă încasată şi nerestituită de RATB începând cu luna martie 2013 şi până în prezent, se araă într-un comunicat al Metrorex.

Conducerea companiei anunţă că lunar această datorie creşte cu 2 milioane de lei din cauza refuzului RATB de a achita inclusiv facturile curente. De asemenea, cei de la metrou precizează că RATB a refuzat să permită reincarcarea cardului ACTIV prin casieriile Metrorex. RATB a refuzat plata datoriei, pe cale amiabilă, deşi au avut loc numeroase întâlniri – toate eşuate.

"Consiliul de Administraţie al Metrorex a decis încetarea contractului comercial începând cu data de 14 aprilie 2014. Astfel, începând cu data de 14 martie 2014 nu se mai comercializează prin punctele de vânzare din reţeaua de metrou, bilete unice RATB – Metrorex respectiv Biletul unic 60 minute, Biletul cu 10 călătorii şi Abonamentul de o zi. Începând cu 14 aprilie 2014 Metrorex nu va mai accepta la plata călătoriei cu metroul cardurile ACTIV emise şi reîncărcate de RATB şi nici biletele unice RATB – Metrorex".

Facem un nou apel la conducerea RATB să achite de urgenţă datoriile restante acumulate până în prezent, pentru a putea elimina în comun disconfortul creat publicului călător.Vom relua utilizarea biletelor comune RATB – Metrorex imediat ce RATB va achita debitele restante şi va oferi garanţii pentru plata facturilor curente.

Tag-uri: Metrorex, RATB
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ