Unde ne bălăcim în Bucureşti şi cu câţi bani

| 22 aug, 2014

Mai este puţin şi se termină vara şi de aceea trebuie să profităm din plin de timpul rămas. Cea mai bună metodă de relaxare pe căldură este mersul la mare, dar şi pentru cei care rămân în Bucureşti oferta este una foarte variată.

Bucureştenii care vor să facă o baie au de unde alege. Aproape în fiecare sector există câte un ştrand sau o piscină. Diferenţa constă în preţ şi în facilităţile puse la dispoziţia clienţilor.

Cel mai ieftin ştrand din Bucureşti se află în Giuleşti. Aici intrarea este de 10 lei pe toată durata săptămânii, inclusiv în weekend. Acesta este urmat de ştrandul Titan care are preţul biletului de intrare de 10 lei în cursul săptămânii şi 15 lei sâmbăta şi duminica, cu menţiunea că în aceste preţuri nu este inclus şi şezlongul.

Ştrandul Berceni percepe aceleaşi tarife ca şi ştrandul Titan.

Ştrandul Uverturii are preţul de intrare de 20 de lei pe toată durata săptămânii.

Ştrandul Tineretului şi Ştrandul Drumul Taberei au aceleaşi tarife. În cursul săptămânii intrarea este de 20 de lei, iar în weekend 30 de lei.

În Crângaşi, ştrandul Dâmboviţa, renovat în această vară, are tariful de intrare de 30 de lei în cursul săptămânii şi 50 de lei sâmbăta şi duminica.

La piscinele din Bucureşti preţurile sunt ceva mai ridicate ca la ştranduri. Astfel, piscina Aqua Gardem Militari Residence are biletul de intrare de 30 de lei în cursul săptămânii şi 50 de lei în weekend. Pe malul lacului Tei,  intrarea la piscina Bamboo costă 15 lei de luni până vineri şi 30 de lei sâmbăta şi duminica.

Pentru împătimiţii de distracţii în apă, există parcul acvatic WaterPark Otopeni. Intrarea este de 30 de lei în cursul săptămânii şi 50 în weekend, copiii având o reducere de 50%.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ