UNPR fură un deputat de la partidul lui Traian Băsescu

|

Unul dintre cei mai cunoscuți și mai importanți deputați ai Partidului Mișcarea Populară a decis să părăsească formațiunea politică condus în prezent de Eugen Tomac, dar girată de Traian Băsescu.

Este vorba de cel cunoscut ca unul dintre cei mai apropiați oameni politici ai Elenei Udrea, deputatul Marin Anton. Acesta s-a înscris în UNPR şi va activa în grupul PSD din Camera Deputaţilor. Anunţul a fost făcut oficial vineri de UNPR, informează antena3.ro.

Anton era vicepreşedintele PMP şi preşedintele organizaţiei judeţene Giurgiu.

Anton este un apropiat al Elenei Udrea şi el este cel care a susţinut cu voce tare ca Udrea să vină la PMP şi să preia chiar conducerea partidului.

Din acest motiv, la vremea respectivă, Adrian Papahagi a demisionat din formaţiune, acuzând că mai multe persoane controversate conduc partidul.

Marin Anton a fost membru al Partidului Naţional Liberal (PNL) până în 2007, când a plecat la PDL. În aprilie 2012, el s-a întors în PNL, al cărui membru a fost până în luna martie 2014. Începând din acel moment, Anton a trecut în Partidul Mişcarea Populară, unde a deţinut şi funcţia de preşedinte al PMP Giurgiu.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ