US OPEN. SORANA CÎRSTEA, eliminata de Eugenie Bouchard dupa un meci palpitant

| 29 aug, 2014

US OPEN. Sorana Cirstea a fost eliminata in turul doi de la US Open de Eugenie Bouchard, scor 2-6, 7-6 (4), 4-6. Meciul a durat mai bine de doua ore si a avut un scenariu palpitant, Sorana avand din nou o evolutie buna.

Inceputul meciului a fost greoi pentru Sorana, dar apoi si-a revenit pe parcurs. Sportiva din Targoviste a suferit in primul set, cedand clar, cu 6-2.

In actul secund, Bouchard a avut sansa sa se desprinda la 3-0, dar Carstea a reusit un break ce i-a oferit multa incredere. Astfel, Sorana a reusit sa duca setul la tiebreak, unde s-a impus la patru.

Startul setului decisiv i-a apartinut si de aceasta data lui Bouchard, care a facut break, dar Sorana a reusit sa egaleze la trei. Totusi, canadianca a revenit din nou cu un break rapid si a castigat setul cu 6-4.

Setul trei a fost palitant, Sorana avand multe momente in care ne-a dat senzatia ca poate sa obtina mai mult. La 4-5, pe serviciul lui Bouchard, Sorana a condus cu 30-0, insa nu a reusit break-ul de care avea nevoie ca de aer.

Eugenie Bouchard s-a calificat astfel in turul trei de la US Open, unde o va intalni pe Barbara Strycova.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ