Valeriu Zgonea: Se vor achiziţiona 50 de autoturisme pentru înlocuirea celor care au peste 13 ani

| 26 iun, 2013

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea, a declarat miercuri că vor fi achiziţionate 50 de autoturisme pentru liderii de grupuri, pentru preşedinţii de comisii şi pentru membrii Biroului Permanent.

"Am avut în discuţia Biroului Permanent cheltuielile şi achiziţiile aprobate pe primele şase luni ale anului. Se vor face achiziţii de automobile pentru a le înlocui pe cele care au peste 13 ani şi care ne costă mai mult decât o maşină nouă în fiecare an. Vom achiziţiona în jur de 50 de maşini pentru liderii grupurilor politice, pentru preşedinţii de comisii, membrii Biroului Permanent, toate care au Daewoo, Nubira sau nu ştiu ce altă marcă, care au peste 700.000 de kilometri. Este alocată suma de către secretarul general şi mergem pe varianta pe care am discutat-o cu Ministerul de Finanţe, să nu intrăm în datorii", a declarat Zgonea după şedinţa Biroului permanent al Camerei.

El a adăugat că depinde de caietul de sarcini câţi bani vor fi plătiţi pentru aceste maşini, pentru că se poate negocia să nu fie achitat niciun ban în acest an, să se cumpere autoturisme prin credit furnizor şi să fie plătite începând de anul viitor.

'Trebuie să ne păstrăm angajamentul că nu intrăm în deficitul României. Nu vrem maşini luxoase. Secretarul general o să ne prezinte până luni toate datele cu privire la acest subiect, cu cheltuielile pe care le-am avut cu aceste maşini vechi', a mai precizat preşedintele Camerei Deputaţilor.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ