Vanghelie vrea limitarea controlului judiciar. Vrea să se angajeze la o multinaţională şi să meargă la facultate

| 27 ian, 13:21

Miercuri, la Tribunalul București, a început primul termen în procesul lui Marian Vanghelie. Fostul primar al sectorului 5 a cerut judecătorilor limitarea controlului judiciar, întrucât a primit oferte de muncă de la câteva multinaţionale, dar vrea să meargă şi la cursurile facultăţii din Constanţa.

 

Marian Vanghelie le-a spus judecătorilor de la Tribunalul Bucureşti că are mai multe oferte de a se angaja la multinaţionale şi a cerut să i se permită să părăseasca Bucureştiul. Fostul primar spune că are nevoie de bani pentru a-şi întreţine familia.

Vanghelie i-a solicitat judecătorului să-i admită o altă modificare a controlului judiciar, aceea de a putea să meargă la Primăria sectorului 5 pentru a-şi exercita functia de primar.

"Nu am cerut sa mi se ridice controlul judicat efectiv, ci o limitare, ori mi se da posibilitatea de a ma ocupa de un domeniu, am cateva propuneri de la niste companii internationale care vor să facă investiţii în România. Tinand cont de faptul că şi cunosc o serie de lucruri, am posibilitatea să mă duc să inventariez în anumite judeţe în care sunt interesaţi. Printre altele sunt anul 2 la facultate in Constanta, am invocate aceste 2 motive cu logică ca sa pot pur si simplu sa fac o activitate la care ma pricep. Îmi lipsesc şi activitatea, si banii. Sa o luam invers: banii şi activitatea", a spus Marian Vanghelie.

Vanghelie a precizat că a fost abordat "de mai multe" partide politice pentru a candida atât ca primar general cât şi ca primar de sector la alegrile locale din acest an.

"Astea sunt chestii care se discută şi nu se spun....Aş minţi să spun că nu mă gândesc (n.r. - să candideze ca primar) în contextul în care oamenii îmi scriu, mă sună", a comentat fostul edil al Sectorului 5.

Marian Vanghelie a fost trimis în judecată de DNA în 7 iulie, în dosarul în care este acuzat de fapte de corupţie, unele săvârşite prin favorizarea firmelor omului de afaceri Marin Dumitru în atribuirea unor contracte.

În acelaşi dosar sunt judecaţi, sub control judiciar, Mircea-Sorin Niculae, pentru complicitate la luare de mită şi spălare de bani, Sorin-Ştefan Ciocan, pentru spălare de bani şi directorul Economat Sector 5, Laura Ciocan, pentru complicitate la luare de mită şi spălare de bani.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ