VASILE BLAGA, declaraţie tranşantă: Alegerile trebuie să ne prindă la guvernare

| 30 aug, 15:52

PNL trebuie să ajungă la guvernare până la scrutinul din 2016 şi să organizeze alegerile, a declarat, duminică, copreşedintele liberal Vasile Blaga, la întâlnirea de la Suceava cu membri şi simpatizanţi ai partidului din judeţ, potrivit Agerpres.

''Trebuie să ne prindă alegerile la guvernare. Niciodată nu a organizat alegerile PNL'', a spus Blaga.

El a transmis celor prezenţi în sala Casei de Cultură din Suceava că premierul Victor Ponta trebuie schimbat, pentru că ''face rău României'' prin măsurile pe care le ia.

''PSD nu ştie să conducă decât dacă se comportă cu ţara ca propria avere. Cum e posibil să stea Ponta în fruntea Guvernului? Nu am nimic cu cetăţeanul Ponta, am cu premierul. Eu nu spun că e vinovat sau nu, dar rău României face. Obligaţia e să îl scoatem repede de la guvernare că prăpădeşte ţara asta. Să meargă unde vrea el. Va trebui să îi facem să plece cât mai repede, dar să ne gândim şi să aducem oameni tari, care să nu înveţe să fie miniştri cu calificare la locul de muncă'', a spus Blaga.

Acesta a adăugat că în viitorul Cabinet liberal se vor regăsi miniştri şi secretari de stat de la Suceava. ''Să mergem înainte cu toţii să luăm ce e mai bun de la fiecare şi ţineţi-vă aproape primarii şi faceţi-i unici preşedinţi ai structurilor de conducere ale PNL'', a transmis Blaga.

Totodată, liderul liberal a subliniat că la Suceava trebuie recâştigate Primăria şi Consiliul Judeţean.

''Trebuie să recâştigăm tot în Suceava, asta însemnând preşedinţia Consiliului Judeţean Suceava şi Primăria, cu bărbaţi adevăraţi care nu mint şi nu trădează. (...) Am aici prieteni vechi la Suceava. Pe Flutur, Bălan şi pe fostul senator Onofrei. Am atâta încredere în capacitatea lor şi nu întâmplător l-am propus pe Flutur secretar general al PNL'', a arătat Blaga.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

0 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ