Vasile Blaga: PDL este cotat la 20% și va trebui să depășească acest prag

| 01 mar, 2014

Partidul Democrat Liberal este cotat în analizele electorale la 20% și va trebui să depășească acest prag, a declarat sâmbătă, la Deva, președintele PDL, Vasile Blaga, prezent la conferința județeană de alegeri a organizației Hunedoara, arătând, în acest context, că vor urma alegerile pentru Parlamentul European, dar și cele prezidențiale.

"Acest partid și-a reluat avântul pas cu pas. Analizele ne dau, undeva, în jurul valorii de 20%, dar depinde numai de noi dacă sărim acest prag. Va fi extrem de greu, dar va trebui să demonstrăm la europarlamentare că suntem primul partid din zona de dreapta a României și împreună o putem face", a afirmat Vasile Blaga.

În fața celor peste 500 de delegați prezenți la lucrările consiliului de coordonare județean, liderul PDL a criticat guvernarea USL, politica economică a acesteia. "În USL nu este un partid bun și unul rău. La fel de răi sunt și PSD-iștii și PNL-iștii", a spus Blaga.

În opinia sa, PDL ar fi cel mai îndreptățit să introducă o moțiune de cenzură împotriva Guvernului și nu PNL.

"Sunt cam veseli liberalii, la centru. Numai că o să cam plângă în săptămânile care vin. Că și noi am trecut prin asta. Când o să înceapă Ponta să le trimită acasă zeci de mii de directori, directorași și prin toate județele patriei, atunci o să se comporte altfel. Și o să mai vadă și unii și alții și altceva. Nu este bine să crezi că românul nu este informat. Nu este bine să crezi că poți să te bazezi pe ideea că minți poporul cu televizorul. Până la urmă, tot plătești", a adăugat Vasile Blaga.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ