Europarlamentare 2014. Stolojan şi Macovei deschid lista PDL la alegerile europene

| 03 mar, 2014

Colegiul Director Național al PDL a decis ca primii patru candidați ai partidului pentru alegerile europarlamentare să fie deputații PE Theodor Stolojan, Monica Macovei, Traian Ungureanu și Marian Jean Marinescu, a declarat liderul democrat-liberalilor, Vasile Blaga, luni, la finalul ședinței CDN.

"Am stabilit o listă care are față patru europarlamentari care se bucură de sprijinul întregului partid, în ordine: domnul Theodor Stolojan, doamna Monica Macovei, domnul Traian Ungureanu și domnul Marian Jean Marinescu.(...) În continuare lista curge în conformitate cu performanțele pe care le are fiecare regiune și, desigur, cu oamenii pe care-i propun pe liste. Ar urma Regiunea Nord-Vest, și, la fel, celelalte regiuni în funcție de rezultatele pe care le-au avut. Vom fi foarte atenți la liste, nu numai la militantismul nostru, pentru că și o listă bună și un partid mobilizat ne vor aduce rezultatele pe care ni le dorim.(...) În proporție de 99% lista este finalizată astăzi, urmând a fi doar numele trecute în baza procedurii care stabilește patru seturi de criterii. Performanța electorală a județelor și a regiunilor este pe primul loc", a declarat președintele PDL.

Vasile Blaga a precizat că mai sunt discuții pentru completarea listei PDL până la poziția a zecea. Regiunile unde se vor purta discuții pentru completarea listei până la poziția a zecea sunt cele de Nord-Est, Centru și Vest.

Citeste mai mult pe RTV.NET.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ