Judecătorul Florentin Drăguţ a fost desemnat preşedintele BEC pentru europarlamentare

| 28 feb, 2014

Înalta Curte de Casaţie şi Justiţiei anunţă că judecătorul Florentin Drăguţ a fost desemnat preşedinte al Biroului Electoral Central pentru alegerile în Parlamentul European din data de 25 mai iar judecătoarea Rodica Susanu - locţiitorul acestuia.

"Conform dispoziţiilor art.24 alin.2 şi alin.4 din Legea nr.33/2007 privind organizarea şi desfăşurarea alegerilor pentru Parlamentul European, republicată, cu modificările şi completările ulterioare, în ziua de 28 februarie 2014, ora 9,00 la sediul Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie a avut loc desemnarea prin tragere la sorţi a celor 5 judecători care vor face parte din Biroul Electoral Central pentru alegerile în Parlamentul European din data de 25 mai 2014, după cum urmează: judecător Drăguţ Florentin Sorin - preşedinte, judecător Susanu Rodica - locţiitor, judecător Zaharia Rodica, judecător Rîciu Iuliana, judecător Şerban Leontina", se arată într-un comunicat de presă al ÎCCJ.

Cei cinci judecători au fost desemnaţi în şedinţă publică, prin tragere la sorţi.

Românii sunt aşteptaţi la urne pe 25 mai pentru a-şi desemna reprezentanţii în Parlamentul European.

Campania electorală va începe la 25 aprilie şi se va încheia pe 24 mai, ora 7.00. Votul va fi permis în ziua de 25 mai în intervalul orar 7.00-21.00.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ