Blaga: PDL nu-l va vota în continuare pe Antonescu la Senat, dar nici o altă propunere a noii puteri

| 26 feb, 2014

Preşedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat, miercuri, că democrat-liberalii nu vor vota menţinerea lui Crin Antonescu în funcţia de preşedinte al Senatului, dar nu vor vota nici pentru altă propunere venită din partea viitoarei puteri.

Blaga a fost întrebat cum vor vota parlamentarii PDL în cazul în care se va pune problema schimbării lui Crin Antonescu în funcţia de preşedinte al Senatului.

"Românii au o vorbă: ce semeni, acelaşi lucru culegi! Vă aduc aminte de Crin Antonescu şi Victor Ponta din vara anului 2012 că au convocat o şedinţă a Birourilor Camerelor şi au schimbat fără niciun motiv pe preşedinţii celor două Camere. Deci, nu îl vom vota în continuare pe Antonescu preşedinte al Senatului, dar nu vom vota nici pentru altă propunere venită din partea viitoarei puteri", a precizat Vasile Blaga, într-o conferinţă de presă.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ